Jag, kock? Knappast...

Morgonen började men en aningens panik. Jag hade varken diskat eller varit ute med soporna som stog kvar sen igår. Så det var det första jag tog itu med. Sen blev det frukost och en hel del läsning ute på gården i två timmar. Slängde på mig bikinin och solade till läsningen, helt själv. Rätt skönt faktiskt! Äntligen har sommarvärmen kommit tillbaka!


Inom en timme så befinner jag mig i Himeta. Ska förmodligen sova kvar där också. Äntligen får jag träffa min mamma! Som lagar maten åt mig, städar mitt rum och tar hand om disken. Jag har märkt att det inte riktigt är min grej att sköta sådant själv. Nyligen när jag skulle laga mat gick brand-alarmet nästan igång pga all rök som kom från det brända smöret i stekpannan. Ketchup-flaskan sprängdes och jag fick kylskåpsdörren rakt i ögat.. I samma stund ramlar matvaror ut ur kylskåpet och pyttipannan flyger över hela köket. Och ja, jag ska bli kock?!

Hämtmat som Mcdonalds är nog mer min grej. Inte konstigt att det går åt över 1000kr i månaden på bara Mcdonalds när jag beter mig som en parkinsons-smittad krabat i köket..


Kommentarer
Postat av: bobin

Måste du hålla på och frestas med donkan? Blev sjukt sugen!:)

2009-07-15 @ 15:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0