jag avstår sprutan..

Nu på fredag så är det sista dagen för oss elever på Ullvi att lämna in en valsedel. Valet står mellan att ta spruta mot svininfluensan, eller inte göra det. Själv ska jag nog låta bli eftersom att man kan bli förlamad. Då tar jag faktiskt hellre en influensa. Är det rätt eller fel? Vad tycker ni?

duktig tjej, faktiskt.

Känns riktigt bra eftersom alla andra har fått på den näst sista, haha!




they belong to my heart

Sitter här och käkar toblerone som mamma har köpt. Har även hunnit med att käka en fin kycklingsallad, för andra dagen i rad. Så sjukt gott! Imorgon börjar jag skolan 11.15 och slutar 13.00. Efteråt ska jag möta upp flickorna och gå runt på stan, eftersom att det är tjejkväll och extraöppet ända till 22.00. Pengarna rullar ju äntligen in för första gången på flera månader.. Så nu vet ni var jag kommer att befinna mig imorgon. :-) (mp)

Fight for your friends and don't ever back down
because your friends are the best and they belong to your heart.


 

 

i love my babes


måndag

Som sagt var..
Det blev party i lördags med flickorna och Kilian. Jag hade sjukt roligt och många minnen kommer att finnas kvar långt in i framtiden. Det blir alltid som roligast när allt kommer spontant.

Igår så var jag med hela familjen och robin i västerås. Det blev att käka min älsklingsmat och dricka favoritdrickan som endast finns på ikea. Fast.. igår så var colan ingen höjdare.. Man ska aldrig ha förväntningar för då blir man bara besviken. Kvällen avslutades med bio. :-)

Nu ska jag dra mig ner mot stan och möta upp amanda och christy. Det blir att käka sallad på café latte. Och ikväll så blir det stenhård träning med Babe.


lördagskvällen;






söndag

Igår bjöds det på party & idag bjöds det på bio. Flickan som lekte med elden..
Skriver mer imorgon, är sjukt trött. Ciao

idol + kebab + godis

Det blev att cykla hem till Karolina igår med henne och Tessan.  En riktig myskväll som kanske slutade lite för sent. Mina ögon var som öken och det rann blod ur dom när jag cyklade hem mitt i natten. Jag var trött och min dåliga syn blev ännu sämre. Jag stannade cykeln mitt i stan och började prata med nån kvinna som jag trodde var simonas mamma. När jag tillslut såg att det inte var hon så hoppade jag upp på cykeln med småröda kinder och skrattade tills jag hade ont i magen, helt själv. Nu är det fan dags för mig att skaffa linser, det här funkar inte längre.

Idag är det lördag och jag har inga planer alls. Ge gärna förslag :-)

Just ja, igår blev det att ta fram varma höstjackan och halsduken.
Det börjar bli riktigt kallt om kvällarna nu.. Brrrrrrw
( Ja, jag vet att det ser tomt ut utan mitt hår :( )





Bra fredag

Skolan var riktigt rolig idag, alla var på något konstigt bra humör så dagen gick sjukt snabbt. Två inställda lektioner på det också, superskönt. Orgenteringen gick också bra! Vi tog 6 av 10, och gick faktiskt hela tiden. Förutom när vi lekte dansande skogsmullar för några killar som blev skräckslagna, hahaha. Min klass är helt sjuk! Fast.. jag ska väl egentligen inte säga något. HAHA

Efter skolan så drog jag och robin ner till gymmet och tränade. För första gången sen jag köpte gymkortet förra torsdagen! Jag vet att jag är riktigt dålig.. Kvällen är fortfarande oplanerad. Antingen blir det att vara med babe eller med flickorna hemma hos Lina. We will see. :-)

Idag är det exakt 4 veckor kvar till höstlovet också.. puss på det.


godis + spel - plugg = (Y)

Sitter och käkar djugelvrål och spelar nått (skit)spel som robin har lurat på mig. Inte fan lyckas jag slå mitt egna rekord heller eftersom skitpellen har spelat på min. Idag har jag iallafall varit ledig från skolan.. Egentligen skulle jag verkligen behöva sitta och öva in redovisning som jag har imorgon. Men jag måste ju bara slå rekordet först.. Det är viktigare än fetma.. eller hur?

Nej nu blev jag riktigt sugen på iskall mjölk, sen ska jag fortsätta spela. Pusssciao


<3

HR-dagen sög och potatisgratängen var absolut inte klar när det serverades.
Tur att man har roligt tillsammans med flickorna i klassen iallafall :-)








En... stor mus?


HR-dagen

Imorgon är det HR-dagen för alla hotell-restaurangelever. Förra året så var det bl.a tårttävling och jag tror att det är samma detta år. Potatisgratäng, fläskfilé, beaneasås och en iskall coca cola i det fina höstvädret, var vad som serverades förra året. Väldigt svårslaget måste jag säga..

Sitter och försöker knåpa ihop lite myslåtar tills ikväll. Rummet är städat och ljusen ska jag strax tända. Ikväll så ska jag ligga under täcket och gosa med min söta pojkvän. Längtar! ♥♥♥ :-)


min mysigos.

 


puss!

Sitter här i min fleecemorgonrock och dricker te med honung. Nu är det höst på riktigt.. Mysigt! ♥
Något som är mindre mysigt är mitt naturkunskapsprov som jag ska ha om en timme.

 


Mitt älskade hår är borta..

När jag äntligen tog mig själv i kragen och greppade tag i damsugaren, för första gången på flera år så hände det tragiska. Jag sög upp mitt hår! Inte fan gick det att rädda heller. Jag sprang in till mamma och skrek att hon skulle komma i ren panik.. Men när vi öppnade påsen så var håret gråare än mammas hår. Typiskt min otur! Jag ska aldrig mer damsuga. Fan i helvete.

Såhär ser jag ut utan mitt hår. Ledsen och nerstämd..


lördagskvällen är kommen

Nu jävlar är det inte långt kvar. Sitter här färdigfixad och klar, väntar på maten som förhoppningsvis ska komma snart. En kebabtallrik med ris och currysås, det allra godaste. Om 20 minuter kommer Tessan över och sveper ett par kalla tillsammans med mig och två nötter. Sen åker vi! Ha förjävla kul ikväll gott folk, för det kommer vi garanterat att ha. :-)

(D)

Det borde vara förbjudet att damsuga klockan nio en lördagsmorgon. Nu är jag iallafall vaken och om en timme så åker jag till Eskilstuna för att gå på zoo med familjen och förhoppningsvis robin. Om han orkar ta sig upp dvs. Ikväll blir det att åka till Kungsör eftersom Jennifer har fyllt 20. Hon har hyrt lokal så det kommer säkert bli riktigt jävla kul! Har längtat i en månad nu.

Jag och min sötnos i ett mindre vackert tillstånd. haha

<3

Kom precis hem från Västerås. Stack dit direkt efter skolan med Tessan och köpte lite pressenter till Jennifer och var på ikea. Nu ska kolla på idol sen vill jag dra ner och träna, om någon orkar haka på. Jag har fortfarande inte tagit mig ner trots att det var i förrgår jag köpte gymkortet, illa! Imorgon är det lördag och gud så jag har längtat! Eskilstuna zoo på dagen med familjen och sen på kvällen blir det 20-års party i Kungsör. Wiii-hoo-hoo-oooh.

Skänker en extra tanke till min stackars söta morbror idag, som har ett dåligt hjärta och har fått svininfluensan. You will made it! Vi alla älskar dig teddybjörnen.


Inte riktigt min grej.

Just nu befinner jag mig i en datasal i skolan. Arbetet är färdigskrivet redan och det känns otroligt jävla skönt. Om mindre än en timme så kommer jag finnas till i skogens vackra natur. Spotta, svära och snubbla är bara förnamnet av vad jag kommer göra. Precis, jag ska orgentera.. Jag minns fortfarande hur det slutade i nian när jag och min klumpeduns till vän for ut i skogen ensamma. Vi hamnade långt åt helvete och hittade tillbaka lagom tills skolan slutade. Vrickade fötter och sängen var det som gällde då. Antagligen detta år också..

trött tjej

Sitter här vid datorn och halvsover. Är sjukt trött men får inte somna än, jag måste skriva ett arbete först som ska in imorgon. Min motivation ligger på 0 och jag saknar min bäbis till 100. Trots att det bara var några timmar sen vi sågs sist.. Men han är i Tyskland och jag måste, MÅSTE verkligen börja skriva någongång. Först ska jag ta en cancerpinne och sen ska jag öppna min djungelvråls-klubba och suga ut laktrissaltet ur mitten. Sen ska jag börja.. om jag orkar. Fan.


=)

Igårkväll tog jag och robin bilen till malingsbo och sov över där, eftersom att jag är ledig idag. Det blev att kolla filmer och käka massa godis, så idag måste jag träna! Kan vara på tiden. Jag köpte nämligen ett gymkort igår på Palace Bowl. Så nu jävlar ska jag försöka komma igång igen!

Önska mig lycka till!


ME!

Idag har jag bowlat.. Gissa vem som tog hem segern? Hoho..

Min underbara helg.

Allt var perfekt i helgen. Ingenting gick fel utan tvärtom, allt gick så sjukt bra!

I fredags blev det att kröka med brudarna i en lägenhet som C hade ordnat.
Vi hade sjukt kul hela bunten och fyllematen var den bästa. När det var dags att sova gick jag hem till min älskade och somnade så sött så.

I lördags vaknade jag upp brevid min baby. Vi hämtade hem kebabtallrikar och köpte en varsin fet godispåse. Efter nån timme så tog vi bilen och åkte till Malingsbo camping för att övernatta där tillsammans med lite annat folk. Sjukt mysig kväll med tänd brasa och ett par glas vin tillsammans med den jag tycker om allra mest.. <3

I söndags så åkte jag och robin till himmeta och var kvar där hela dagen. Vi blev bjudna på fint käk och jag fick äntligen träffa mina saknade gullegrisar. Det blev mys hela kvällen.
Sen åkte vi hem till mig och kollade på film och jag fick somna brevid min älskling.



Nu ska jag hem till min pappa, syrran saknar mig tydligen. Ciao!


sweety

Igår så blev dagens önskan uppfylld, tack vare att jag har världens gulligaste pojke. Sötnosen kom med den största naturgodispåsen och två hyrda wallander-filmer. So sweet!

Imorgon är det fredag och då ska vi ta skolkort i plugget. Sånt gillar jag verkligen inte, speciellt inte när vi har idrott timmen innan fotot ska tas.. Hello redface!


Typiskt

Jag måste nog börja bli sjuk. Hela kroppen är helt seg och ögonen vill knappt hänga med. Jag ska trava ner till hemköp och köpa halstabletter. Sen ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och vila. Idag skulle en hyrd film och lite smågodis vara perfekt...

Nya komiker till bowlingen, typ.

Usch va de första timmarna var jobbiga imorse. Hela rummet snurrade och mådde så otroligt illa. Men när jag hade fått i mig en cibatta med salami, brieost, gurka och tomat, plus en kopp starkt kaffe så gick det över.. Som tur var.

Idag började det två nya prakikanter på bowlingen. Dom kom från 4års-programet och var helt bänga. Haha! Dom stog och kollade på mig när jag skalade morötter och sa " Snyggingen kan verkligen sin grej, gud va fort du gör.. jag skulle aldrig kunna klara av att göra sådär fort, du är van du" osv. Sen stog dom och kollade och snackade konstant.. Sjukt dryga båda två.

Ikväll börjar Andra avenyn igen. Fyfan va jag har längtat.. Innan det så är det nystart på Idol också. Det brukar ju vara sjukt roligt på uttagningarna. Men annars så är det bara skit! :*


:-(

Idag känner jag att det inte alls är någon bra dag. Jag mår inte bra någonstans. Usch.
Nu ska jag iallafall dra ner till bowlingen och se om jag klarar av dagen där nere.
Annars kilar jag upp till mig och sängen igen.. Hade.

=)


8 september <3

It's friday and I'm in love.
Ja, snart får jag äntligen höra den meningen extra mycket.
Så som jag har längtat! Andra Avenyn nästa tisdag.

Veckorna går så sjukt snabbt just nu. Det är redan fredag! Skönt. Vad helgen har att erbjuda har jag ingen aning om än så länge. Med det brukar ordna upp sig. Någon som är sugen på att förgylla min lilla helg kan gärna höra av sig till mig :-) Hela helgen är oplanerad..

palace bowl

Idag var det ovanligt lugnt på praktiken. När vi inte satt på uteserveringen och drack kaffe till en cigg så blev det att bowla.. Superskönt. Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga. Pussisar

Livet rullar på som det ska..

Tiden går väldigt snabbt när skolan har startat igång igen..

Jag var iallafall i Jönköping hemma hos Tommy och Hanna med Robin och Jacke över helgen. Vi kom fram på fredagskvällen och turturduvorna bjöd oss alla på taccos. Det blev intag av alkohol och olika spel spelades flitigt. Kvällen avslutades med himelskt goda pommes och vitsås från en konstig pizzeria vid kanten av huset. Riktigt god kebab verkar tydligen bara finnas i Köping?

Lördagsförmiddagen spenderades inne i självaste staden. Vi flickor gick runt och kollade i affärer men jag lyckades dock inte hitta ett dugg *typiskt*.. På kvällen blev det att gå en havsrunda med Robin och sedan blev det alkohol & fotbollstittning på en proppfull krog med resten av folket.

På söndagen låg jag och Robin hemma hos mig med en hyrd film och tjockade massa godsaker.

Igår så åkte jag, mamma och Robin till Himeta och fikade efter skolan. När vi kom hem så gjorde vi världens godaste köttfärssås och skruvisar. Kvällen avslutades med en mysig promenix. :-)

Idag så har jag påbörjat min andra vecka på Palace Bowl. När jag kom hem så blev det att skriva en rapport och lite andra småsaker inom skolan. Nu ska jag plugga lite Folkhälsokunskap.
Pusssssis

Lite bilder ifrån helgen i Jönköping;










RSS 2.0