ciao!

Nu åker jag till Jönköping och blir kvar där resten av helgen. Ikväll blir det mys&taccos. (y)

Jo, jag lever visste.

Uppdateringen är inte på topp, men det har en anledning faktiskt.

För det första så jag befinner mig i köket 8h om dagen så är mina fingrar rejält söndermosade, torterade och obrukbara.. Vilket resulterar med att jag kan knappt skriva.. Smärtax2000.

För det andra så har jag så mycket annat roligt på gång, så datan kommer i andra hand.

Och för det tredje, det är väl inte en jävel som läser ändå.. Så det känns lite smått onödigt.


glädje

Idag mår jag förvånadsvärt bra! Slutade skolan riktigt tidigt och allting känns så underbart..
Jag vet inte varför, men det är väl dumt att klaga antar jag. Utöver skolan så blev det att hälsa på polisen en snabbis och sen käkade jag och familjen grillat. Imorgon, på onsdag och på torsdag så kommer jag att befinna mig i köket på bowlingen. Så kom gärna förbi och käka, eller köp med en billig matlåda hem! Nu ska jag lägga mig i sängen och göra lite skoluppgifter, helt frivilligt.

Puss på er sötisar, hoppas ni mår lika awesome som jag! :)

P:S, Seasick steve - walking man. Lyssna och ni är säkerligen lika fast som jag..


sååååå glad är jag idag


godmorgon sverige

Jag sitter här med en kopp kokhett te framför mig. Imorse var första morgonen som jag verkligen frös när jag vaknade. Så jag antar att det är dags att ta fram duntäcket, stänga fönstret om kvällarna och slänga ut fläkten? Idag har jag som sagt sovmorgon men lyckades ändå vakna vid 07.00.. Men det är skönt ändå. Nu kan jag duscha hur länge jag vill och stå och slöa mig framför spegeln. Ska bli skönt att slippa stressa, som jag alltid gör annars..


15.45

ligga i badkaret, lyssna på musik och fundera på livets färd..
det är underbart att man kan drömma sig in i en värld, som man har valt självmant.
att kunna göra precis vad man vill, och att allt alltid blir så som man har tänkt sig.

bob dylan - hurricane
neil young - heart of gold
seasick steve - walking man
frans haraldsen - dubbelmoral
black label society - in this river
buffalo springfield - for what it's worth 

true

Skytten 22. november - 20. december
Du har förtjänat en klapp på axeln, och gör ingen annan det,
så får du se till att göra det själv. Skämm bort dig själv.

Jo tack, det är precis så jag känner.
Om jag hade haft pengar hade jag klickat hem lite kläder..

Söndag 23/8

Gårdagen blev riktigt mysig. Jag och Frida köpte massvis utav godis plus chips och dipp, innan vi gick hem till Philip. Där kollade vi på " 17 again" och " Ice age 3 ". Eller, vi somnade till Ice age så vi han inte riktigt se slutet. Haha. Typiskt att jag alltid ska somna när jag ska kolla på film. Alltid!

Imorgon ska jag börja gå efter skolschemat. Dagen ser rätt skön ut ändå tycker jag.



Nu blir det frukost. Peace!

spontanitet

Gårdagen blev crazy. Spontanpartyn och gratis är alltid bäst.
Ikväll blir det mys och en hel del snack med fridababe..


VÄX UPP

Jag kommer aldrig, aldrig någonsin klara av att gå med min klass i två år till. Det finns inte en chans att jag kommer orka höra allt skrik, allas omogna kommentrarer och sättet de beter sig på. Varför var de tvugna att slå ihop A och B?... Det känns som att jag har börjat i lekis igen. Klockan två fick vi sluta idag. Om vi hade gått en minut längre hade mitt huvud sprängts.


Årskurs två.

Så var sommarlovet slut. Imorgon börjar skolan och allvaret igen. Känns inte ens som att det har varit någon riktig sommar i år med tanke på vädret. Min hy ser ut att komma från ett vinterlov istället för ett sommarlov. Eleverna på skolan kommer säkert tro att jag har varit i Antarktis under hela sommaren. Tur att man lagar mat tre gånger i veckan så man kan skylla på mjölblåsning. Eller något i den stilen.. Kan inte föreställa mig att jag redan ska börja årkurs två!


8.15 imorgonbitti ska jag vara i sal M4. Undrar om jag kommer komma upp?


Fotografering

Har nyligen kommit hem från en fotografering! Sjukt kul var det. Hoppas bilderna kommer om ett par dagar..


Innan den "riktiga" fotograferingen så var jag sjukt uttråkad.. Jen kom hem till mig och vi hade inte så mycket att göra, så vi bestämde oss för att ta lite kort på oss vid småbåtshamnen innan avfärd. Sagt och gjort, här kommer lite bilder;











Horskop.

Är det bara som jag tror på horoskop? Jag läser det varje dag och de tycks för det mesta säga det rätta. Själv är jag skytte som står för eld i de fyra elementen. Mitt livs kärlek är kräfa, som står för vatten. Så nu har jag kommit på varför jag älskar honom så otroligt mycket.. Jag behöver honom för att inte få mitt eldiga humör. Han får mig alltid glad när jag är bitter och han har underbar mage. Logiskt va? Iallafall om du fortsätter läsa texten.

Elden har ofta setts som mänsklighetens och civilisationernas hjälpare och vägledare. Elden skall tas på allvar, annars så kan det lätt bli farligt. Eldpersonens natur är energisk, passionerad men ibland nyckfull. De stjärntecken som präglas mest av detta är eldtecknen Väduren, Lejonet och Skytten. Antikens medicin sade att dessa personer lätt blev koleriska, och ett häftigt, eldigt humör var typiskt dessa.


Salamandern anses i västerländsk tradition vara eldens elementarande. Måhända är han en mindre släkting till draken som i väst före kristendomen, precis som i dagens öst, snarare symboliserade positiv kraft än någonting annat. Salamandern ansågs bo i vulkaner, något som alkemisterna antagligen hade fått om bakfoten.
Nyckelord: sommar, mage, ungdomlighet och gul galla.
Egenskaper: passion, eldighet, entusiasm, koleriskhet och spontanitet.


Det där med gul galla förstår jag inte riktigt. Men resten tycks stämma sjukt bra. Jag har faktiskt haft två stycken eldsalamandlar för ett tag sen..


Sidan jag läser mitt horoskop på heter; www.ditthoroskop.nu <-- För att få det personliga så klickar man i vilken dag och tid man är född. Do it!


Vart får man tag i apdräkter?

Har du någon aning om vem Christer Fuglesang är?
Om inte, så var och är han Sveriges första och enda astronaut! Nu ska han åka upp i rymden igen, den 24 Augusti tror jag det var. Det rätt komiska är att det går runt ett kedjebrev om att alla ska klä ut sig till apor när han kommer tillbaka för att driva med honom.. Låtsas att det är apornas planet och att människorna har gått under. Rätt rolig grej tycker jag! Haha. Tror du att någon kommer att klä ut sig? Jag funderar på att haka i trenden iallafall..


maximiliam

Är barnvakt åt denna solstråle ett par timmar.
Han har precis lärt sig att gå ett par steg, den busen.

 ♥

En kvällslängtan..

Hösten som kommer innebär inte bara skolstart och minusgrader. Det bästa som visas på tv kommer igång igen! Den 8/9 börjar t.ex. min favoritserie igen, Andra Avenyn! Så som jag har längtat.. Något annat som jag definitivt har längtat efter är att få krypa ner i soffan tillsammans med den mysiga koftan, dricka en kopp varmt te och läsa en spännande bok medan regnet smattrar på fönsterblecket. Att få komma ut i våran sagolika natur och se på alla vackra färger som har bildats, och få andas in den friska mirakulösa luften som rensar både kropp och själ. Hösten är nog min favoritårstid, efter sommaren förstås. Den är ju bara sååå mysig!




Den här urmysiga koftan från top shop skulle jag mer än gärna vilja klicka hem..




 


En dag alla behöver.

Jag har precis legat i badkaret och njutit en timme. Så nu ser jag ut som ett russin och är varm som en rostmacka.. Underbart! Idag har jag en "ta hand om mig själv" dag. Det är så skönt att bara tänka på sig själv, för en gångs skull. Lägga en ansiktsmask, hårmask, fotmask, fila fötterna, måla på ett nytt lack på både händer och fötter osv.. Jag ska även passa på att färga ögonbrynen lite mörkare och testa de nya BUS-servetterna som jag köpte när jag var i Göteborg. Ingen träning blir det heller, ska bara ta det lugnt idag! Ta hand om er, för det ska jag göra.







Peace!



fylld av rädsla; utan mod

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev sist igen. Har hänt sjukt mycket under helgens lopp.


Lördagseftermiddagen började med en underbart god maträtt och till det spelade en trubatur. Bålen var supergod, musiken var maxad och dansgolvet var upptaget. Hela kvällen var trevlig tills en person tog fram kniven och skulle hugga ner någon på dansgolvet. Han sprang och gömde sig på övervåningen och alla letade efter honom. Tillslut gick jag upp helt själv på övervåningen och hittade honom. Han såg mig rakt i ögonen och kutade efter mig. Jag slängde mig nerför trappan och sprang allt vad jag kunde ut ifrån huset till polisen som precis hade kommit. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Dom lyckades iallafall få ner honom på backen och tog med honom i bilen.. Han sa; "Gud sa åt mig att hugga ner någon ikväll".


Igår blev det att fortsätta dricka. Vi var ett litet gäng som satt hemma hos systra min i förtältet. Betydligt bättre och lugnare kväll! Slutade med att jag somnade 19.30.


Idag har jag varit på bokia och inhandlat mig ett 7-ämnes block och en liten kalender. Efter det tog jag ut pengar till skåpnyckeln som ska betalas på fredag. Snart är det vanliga livet tillbaka igen.. Ska bli rätt skönt att få komma tillbaka till vanliga rutiner igen faktiskt.

Lördagskvällen;







Lev livet innan det är försent, du vet aldrig när det tar slut.

PEACE!


school <3

Om exakt en vecka börjar skolan igen. Jag måste faktiskt medge att jag har längtat, yttepyttelite iallafall. Att få träffa klasskompisarna, att sitta och spela dam på rasterna och självklart att lära sig något nytt på lektionerna. Jag tycker faktiskt om plugget.. It's true.


Jag har nyss käkat fil och musli. Ska snart packa väskan och dra ner till gymmet för ett långpass. Vad kvällen har att erbjuda visar sig väl.. Jag har ingenting planerat i vilket fall.

Här kommer några bilder från de första skoldagarna tillsammans med klassen..







Och kan ni tänka er, på ett ynka år har jag hittat min soulmate.
Det måste jag tacka Ullviskolan för faktiskt..
My best friend!



PEACEEEEE!


veckan går snabbt

Oj, jag har verkligen börjat lyckas att sova bort hela förmiddagen. Jag vaknar vid nio kanske, äter frukost och somnar om! Haha.  Nu ska jag hem till julia, hon ska bjuda mig på lunch. Sen blir det att gå runt om i stan och kika lite, big inn osv. Vi ska även planera lite inför lördag.. Då blir det fest! Taccos och trubatur först, sen blir det DJ, dans och rökmaskiner. Det ska bli kul! :)

Peace

Bästa sidan.

Till frukost proppade jag i mig två ägg och fil med musli. Sen tittade jag en timme på barnpogram innan jag gick ner till gymmet och tränade. Nu till lunch gjorde jag en riktigt god spenatsoppa med ägg. Jag hittade receptet inne på; tasteline.se. Där hittar jag alla mina favoritrecept.. Så tänkte slänga in ett inlägg och tipsa er om det! :-) Allt från snabbmat till festliga måltider!

Om ett tag kommer min syster, mina systerbarn, min mormor, moster och hennes man över på en fika. Så det är väl dags att dra sig in mot duschen och göra sig iordning innan det plingar på dörren. Ni får gärna tipsa om era favorit sidor sålänge.


Peace!


Äntligen lyckas jag!

Idag har jag inte gjort så värst mycket, legat i sängen mest faktiskt. Jag har iallafall hunnit varit nere vid bokia och kollat in lite nya studiesaker som jag skulle behöva köpa. Dock så var utbudet inte speciellt stort, men det får man väl räkna med när man bor i köping. Jag får fortsätta leta!


Jag har nyss käkat en sjukt god kycklingsallad, som jag gjorde själv. Kycklingen marinerade jag i kinesisk soya, salt, grillkrydda, vitpeppar, svartpeppar och paprikapulver. Jag kanske kan bli lämpad som kock i framtiden iallafall.. Inte tänker jag bli någon jävla servitris iallafall.


Gott va?


Nu ska jag ut och gå. Hörs sen, Peace!!


Dags att komma igång igen..

Honungsmelon är bland det godaste som finns. Iallafall när man har varit ute och gått hur snabbt som helst i över en timme och vill få i sig något gott, nyttigt och mättande. Jag och jullan gjorde nyttiga pannkakor idag också. Som bland annat innehöll; havre, banan och minikeso. Sjukligt goda blev dom! Inge vetemjöl var det i dom. Det var en hit som definitivt jag kommer föredra.

Någon som vet när badhuset öppnar igen föresten?


Imorgon vill jag gå ut och plocka blåbär. Eller jag vill snarare ha blåbär och mjölk!
Så det ska jag ta mig i kragen och göra.



Peace!!


Kocken? Eh-heh..

Har nyss kommit hem från gymmet. Det är så skönt att påbörja dagen med lite fart & fläkt! Efteråt blev det att sitta i bastun med en hår + ansiktsmask. Fy va fräsh man känner sig efteråt!


Idag ska jag träffa julia, igen. Jag var nämligen med henne, bella och ella igår eftermiddag och kväll. Men först ska jag fortsätta med matlagningen. Smöret ligger i stekpannan och puttrar, bäst jag skyndar mig så det inte hinner brännas. Som jag är en expert på att lyckas med. Peace!


Uppdatering, 1 min senare;
Klart smöret var helt svart! Hur fan har jag lyckats fått mvg i alla ämnen?


sunny day!

Klockan har inte ens slagit nio och vet ni vad? Termometern visar 30 grader, i skuggan! Wiho
Idag blir det att åka och sola någonstans. Hoppas på den feta poolen!

PEACE!!


Bilder från gårdagen osv.

Nu mår jag äntligen någorlunda bra igen. Har legat ute i solen och läst lite, annars så har jag bara varit hemma och vilat. Självklart hade alla pogram nått samband med alkohol att göra så tvn har fått stått avstängd idag. Ikväll blir det betydligt lugnare än gårdagen var. Peace out!!

Lite bilder från gårdagen, först på malmön och sen hemma hos Sara's kompis;


Min älsklingstjej och jag solar


Lite köttbullar och saft, hihi.


Den här salladen från Mcdonalds kostade 54 spänn,
den innehöll två morotsskivor och ett nerhackad salladsblad. Sjukt hungrig var jag efteråt.


Nuså, kvällen..




DANCE BABE


Sara fokuserade på att hälla upp shottar till mig och henne.. haha





synd om mig.

" Tänk inte på alkohol, tänk inte på alkohol.... "
Vad är det man gör då? Jo man tänker på det ännu mer såklart. Toan igen.. peace.


p-a-r-t-i-e !!!

Nu sitter jag här nydushad och fräsh, redo för kvällens utmaningar. Ansiktsmasken är på och musiken detsamma. Ikväll ska vi shake'a loss rejält tillsammans med allt partyfolk från peace and love. Jag, Simona och Hanna åker klockan 19.00 från Köping och kommer garanterat ha svinkul. Precis som vi alltid har. Jäger, vin, baccardi, aquatini, cid & x-ider. Mmm-hm-mm!

I'm ready!

baksmällan

Nu ska jag äntligen se "Baksmällan".. Ja, ni hörde rätt, jag har fortfarande inte sätt den än! Jag som har längtat som en tok efter att få se komedin. Har nyss kommit hem från en liten kvälls cykelrunda som ledde till och från hemköp. Därifrån fick jag med mig riskakor och fanta, som jag ska ha till filmen. Och så köpte jag en hounungsmelon tills imorgon, det ska tydligen bli superfint hela veckan! Och vad är inte godare än en saftig melon när det är stekhett ute?


Nej, nu ska jag slänga mig i sängen och trycka på "play". Peace out!!


Solig dag!

Nyligen hemkommen från 'pizzeria en till', har varit där med mamma och käkat kebabsallad. Annars så har jag varit i Himeta, vid en fet pool hela dagen. Har fått i mig massa glass med blåbär, melon, physalis och hemmagjord saft. Så sjukt skönt att värmen är tillbaka!
Hoppas att det håller i sig ett bra tag nu.


Idag är det även 3 år sedan min älskade morbror christer gick bort. Rest in peace. Alla här nere tänker på dig extra mycket idag.












Augusti = årets första sommarmånad.. (?)

Imorse vaknade jag utav ett telefonsamtal. Det blev att gå upp med detsamma, äta två rostade och traska hem till mamma. Vid lunch kom min älskade syster, max och felicia hit för att hämta upp mig och mor min. Det blev att åka till nittionio olika lekplatser, men ingen dög eftersom det inte fanns någon skugga åt lillen. Tillslut hamnade vi på Mcdonalds och tog en varsin Mcflurry,
jag misstyckte inte.


På fredag blir det förhoppningsvis 'the party of the year' i västerås med peace & love folket! Simonas ford har någon tyvärr krashat så hoppas vi får tag i en annan pärla.. Tåg finns ju.

Hur som helst, här är lite bilder från dagen;

Felicia cyklar omkring och letar efter lekställen


Världens bästa storasyster

 
Sjukt varmt ute idag, syns kanske på flisans kinder?



Söta lilla maxen




Peace out!!


2-5 Augusti.

Nu är jag äntligen hemma hos mamma igen. Så nu ska ni få se lite bilder!

I Söndags var jag och min lillesyster ute hela dagen. Vi cyklade omkring i flera timmar på hennes nya rosa lilla cykel. Efter ett tag blev vi hungriga och bestämde oss för att gå och äta lite pizza. Min favorit som numera är hennes favorit också. Hawaii såklart!



Skapligt nöjd? Haha


När vi kom hem till pappa igen bestämde vi oss för att åka till Kungsör för att plocka blåbär och svamp. Jag fokuserade dock på blåbär och pappa på svamp. När vi kom hem så blev det blåbär och mjölk, sjukt gott!


På kvällen så hyrde vi tre filmer som jag såg tillsammans med min söta lillesyster och papi.



Dagen efter så chillade jag hemma hos Alexandra hela dagen. Vi grillade och låg ute i solen och njöt hela dagen. Vi käkade även på Mcdonalds.. Två dagar innan jag inte hade varit där på en hel månad! Så jävla dålig är jag, haha!


Grillad lax och världens godaste efterrätt, mmmmh-mm.





Igår så var jag med min kusin, Lina hela dagen. Det blev att sola lite solarium och köpa massa godis. Vi gjorde mannagrynsgröt som lunch och tog det lugnt hela dagen..

Idag har jag inte så mycket planerat. Jag vill se " sommaren med göran " som går på bio just nu. Får se om någon vill följa med..

4 Augusti

Sorry för dålig uppdatering. Men jag är hemma hos min far för tillfället sedan ett par dagar tillbaka och har inte haft någon lust att sitta vid burken. Uppdatering om vad som har hänt och bilder kommer om nån dag, när jag åker till mamma igen. Tills dess får ni ha det gött! Puss


Hm-ma?

Varför hör du inte av dig?


Köping!

Yes! Mamma har köpt uppföljaren av "snabba cash". Så nu kan jag äntligen läsa ut den!

RSS 2.0