P&L 09

Nyligen hemkommen! Och jag har aldrig någonsin haft det roligare i hela mitt liv än under hela förra veckan. Allt har varit perfekt! Det var 30+ grader varje dag och man träffade så otroligt mycket nytt folk som man kommer hålla kontakten med. Om man bara kunde få leva så föralltid..


Det började med att jag, hanna, simona och sofie tog bilen till Borlänge på tisdagen. Alla var sjukt pepp i bilen och sjung hela resan dit. Bara resan dit var helt otroligt rolig. Vi satt fast bakom en slö gammal ford som körde i ca 50km/h. När vi gasade om "grabbgänget" så skulle vi vara lite roliga och moona. Så jag tyckte upp hela arslet mot rutan och gissa vem föraren var? En gammal gubbe med världens största ögon! Fyfan va vi skrattade och gasade på ännu mera.. Men vad händer då om inte att vi fastnar bakom en traktor som går 10km/h och gubben bakom råglor på mig hela vägen till Ludvika. Hahaha!


Väl framme i Borlänge så var det bara att sätta upp solstolarna och börja grogga med detsamma. Ett gäng sköna killar med gitarr och sångröst kom och sysselsatte oss hela natten lång. Mitt i natten så liftade jag och kusinen med ett par helschysta killar som skjutsade runt oss i hela Borlänge bara för att jag skulle få mat. Så underbart folk det finns! Somnade väl runt 6.00 ungifär, precis som alla andra kvällar.


En av de roligaste händeserna på hela festivalen måste jag bara berätta.. Våran härligaste tältpolare David som hängde med oss alla dagar gjorde en sån sjuk rolig grej. Jag och massa flickor från Västerås sminkade honom med allt smink man kan tänka sig. Han hade på sig det under hela kvällen/natten och morgonen därpå när han kom till Maserhallen ( ett badhus ) och skulle duscha så hade han inget tvål. Hans polare stog i duschen mittemot han så han skrek; " Theo, langa hit tvålen " .. men han svarade inte. Efter två upprepningar så gick han fram till han och piska honom på rumpan. När killen vänder sig om och kollar på den sminkade David som nyss har piskat honom så visar det sig att det är någon helt främmande karl! Killen lär ha blivit vettskrämd när han såg att en sminkad kille nyss har spankat honom.. Hahahahaha.


På dagarna var det bara att ligga o steka i solen tillsammans med drickan, festivalfolket och musiken. Kvällarna var sjuka och folket likaså. Ena grannen blev våldtagen och dom på andra sidan av vårat tält blev misshandlade och var tvugna att åka till sjukan. But hey, bättre kunde det absolut inte bli. Alkoholen och killarna slutade inte att rasa in på vårat campingområde..


Jag skulle kunna skriva så sjukt mycket mer men minnerna och upplevelserna lever föralltid kvar i hjärtat. Livet leker och allt är så sjukt jävla underbart! Nu ska jag ta med mitt vin och sätta mig på ballkongen, röka mina underbara cigaretter och njuta utav allt i livet. Imorgon blir det Eskilstuna djurpark och lite senare Göteborg. Peace out!!


/ J, världens lyckligaste tjej.


mötley crue

Små rosa och turkosa fjärilar fladdrar förbi mitt hjärta och vidare ner mot magen och nuddar min magsäck. Nu är det inte långt kvar! Resväskan är packad och klar och jag likaså.
Here we fucking go!!!! 

Lunginflammation hindrar väl inte en rockstar?

Sitter här med en kopp kokhett te. Halsen blir bara värre och lungorna har jag hostat sönder.. Men vafan gör det? JAG SKA ÅKA TILL PEACE AND LOVE IMORGON! Sitter och pumpar "Twist n' Shout" just nu, som troligtvis kommer vara sönderspelad när jag återanländer till Köping igen. Jag och min kära vän Sumsum kommer sannerligen inte ha några höfter kvar efteråt, efter allt jävla twister-shake! Tält ska rivas ner och alkohol ska förtäras som aldrig förr. Gud va jag längtar!!!! Nu börjar jag räkna ned timmarna...

Jag & min kvinna i våra bästa dar;









Puss på världens bästa vän och på världens bästa festival!


:-)

Home again! Borta bra men hemma bäst. Utnött uttryck men så jävla sant!

Idag är det måndag & imorgon är det tisdag.. TISDAG!
PEACE AND LOVE FÖR FASEN!!!

Bye!

39,4 graders feber.

Kan knappt andas.

Hosar & nyser.
Halsvärk.

Snorigast.
Öronvärk.


Skitsamma. Nu drar jag ifrån Köping. Hörs nog nästa vecka igen. Ciao


Typsikt.

Nu har jag lyckats dragit på mig en rejäl förkylning också. Kom lagom till midsommar & peace and love. Kul! Jag kan knappt svälja för jag har så sjukt ont i halsen också. Men nej, jag klagar inte! Jag är ingen hypokondriker som mor min.. Toalettrullen & jag = new best friends


Håll i dig!

Idag har jag umgåts med min söta Elin. Grymt längesen sist! Som det alltid lyckas bli, konstigt nog. Det blev att göra världens godaste fruktsallad, sitta & njuta utav den i solskenet tillsammans med ben and jerry's sorbetglass! Färska jordgubbar och annanas är så sjukt gott tillsammans. Älskar vädret just nu, det får gärna hålla i sig.
Sju dagar kvar nu!!



/ J.

P&L 09

mötley crue
lars winnerbäck
dorlene love
the sounds

hoffmaestro & chraa
backyard babies
promoe
timbuktu
thomas dileva (y)

Jahadåååå, om cirkus en vecka drar vi! Känns förjävla bra.
Simona + Jonna + P&L = Wild girls in action, WATCH OUT!







/ J.


PH's new bff in my heart

Var hemma hos Rakki och firade hans student & min skolavslutning igår. Efter ett antal timmars festande, frossning av smörgåstårta, jordgubbar och knäckemackor så däckade jag runt 00.00. Jovars, skapligt tidigt men jag var sjukligt trött!
Vaknade imorse i Jennifer's säng och fick på direkten skjuts till ryggmassören. Skapligt skönt!

Ikväll blir det PH's new bff-maraton och till de så ska jag käka häst. Mums!



/ J.


kul

Jag vill inte ens ha sommarlov. Jävla skitväder.

jag vill också ha barn.

Om cirkus en timme kommer min syster över med lilla Max.
Då ska jag gå ut & gå med min lilla sockerstråle.
Ses på stan!


you spin my head right round, right round
/J.

min sista skoldag som etta på gymnasiet.

Sista skoldagen idag! Ruskigt skönt.
Det ända vi har gjort på lektionerna är att äta..
Kakor, bullar, kladdakaka, saft, kaffe & som grädde på moset så kom en engelsk kock & gjorde ceasarsallad åt oss. Det var dock bara jag och frida som gick på engelska lektionen, stackars söta lilla kock! Tyckte så synd om honom. Han var riktigt intressant att lyssna på iallafall! 
Han berättade om sina livserfarenheter som kock i USA osv..
Jättebra föredrag! :-)


Imorgon är jag ledig ifrån skolan. Har inga direkta planer förutom att vara barnvakt åt min lilla gullegris Max mellan klockan 15.00-17.00. På fredag har vi avslutning och efteråt blir det party! Vart vet jag inte riktigt än men det visar sig. :-)




/J.


få ordning på tankarna.. jo.


besviken.

Idag var det sista dagen som etta på culinaren. Det firades med finmat och coca cola, lovely!
Har även hunnit med att träffa mina älsklingar några timmar, var ett bra tag sen sist.
Nu sitter jag här med findus kött&grönsakssoppa framför nosen, gotti.

Inte ett ord har jag hört från dig idag, inte ens ett ynka sms.
Jag trodde att jag betydde mer än så för dig, men tydligen inte.
Men jag antar att det som inte dödar, härdar.



it's sunday, and i'm in love.

idag är det söndag, veckans mest värdelösa dag. allt är stängt och det finns absolut ingenting att göra. alla ligger hemma och kollar på tvn & käkar utemat, som man alltid gör på söndagar.. iallafall jag. men den delen är redan avklarad för min del. det luktar numera kebabtallrik i hela mitt rum, vilket är mindre mysigt.

nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med min tvåliters coca cola och fortsätta glo på tvn.
får se om jag kan slita med mig någon ut på en promenix ikväll. det skulle inte sitta fel.

" nie ma tego zlego, co na dobre nie wychodzi. <3 "
/J.




ditt namn får hjärtat mitt att slå

http://www.youtube.com/watch?v=KtS91SuKjew


peace out!

idag är det endast en vecka kvar tills sommarlovet tar fart! fy va snabbt det här året har gått, det är verkligen helt sjukt! det känns som att det var förra veckan som jag började på ullvi. men nu är det bara två år kvar, sen tar jag studenten! jag säger bara wooo fuckin' hoooooooo!

nu blir det att dra hem till sabina och shotta rödvin med henne, karro & tessan.
får se vart kvällen slutar..

och förresten, den 23 juni åker jag till peace&love!!!!!
jag älskar min mamma.

underbart!

Jag klagar inte på hur våra dagar ser ut nu, strax innan sommarlovet..


word up

Ni ska inte tro att jag ångrar och ledsen över det som har hänt. För det gör/är jag verkligen inte! Det som hände fick mig att inse hur riktiga vänner är och beter sig. Jag är så otroligt glad över att jag har mina riktiga vänner som inte backar undan och försvinner. Och som inte snackar skit bakom ryggen om en annan vän bara för att inte hon är med. Jag är så otroligt trött på er, flickor. Börja bete er som människor någon gång och sluta snacka så jävla mycket skit!

/ J.


fy 17 gubbar

Jag mår illa, som en gorilla.. eller något i den stilen.

I magen har jag en kniv som köttas in&ut, känns det som iallafall.

Illamåendet kommer och går hela tiden. Vad är det för fel?!

Aj aj aj aaaj


<3

jag älskar dig så mycket att jag hatar mig
och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


RSS 2.0