Godkväll!

Live från Göteborg..
Sitter här helt ensam på nedervåningen medans de andra sussar så sött.
Tänkte passa på att skriva lite.

Ullared har varit dagens mittpunkt, men hittade inte så mycket som jag brukar göra. Handlade för ynka 617 kronor, men det är väl alltid något. Jag hittade iallafall två t-shirts, en tjocktröja, leggins och ett par mjukisbyxor. De resterande pengarna gick till rengöringsprodukter, hår&hudvård samt lite annat på kosmetika-avdelningen. Jag som ville spendera mer pengar..
Dagen avslutades lyckligvis med asiatisk mat och grillning på kvällen.

Men imorgon är en ny dag och den ska spenderas antingen på frölunda's shoppingcentrum eller inne i stan. Blir nog bussen in till andra avenyn och äta kanelbullar. Vädret bestämmer..

Puss, Jonna.


 

<3

Torsdagen den 23 juli 2009 ; Norge.
Så som jag har längtat, och nu är dagen äntligen här. Adios!



Järnsmak i munnen..

Nyligen hemkommen från en morgon-springrunda! Så skönt att påbörja dagen med lite fläkt & fart. Nyduschad är jag också, så nu är det bara frukosten som fattas. Klockan 12.00 ska jag träffa Julia på café latte och fika. Har inte träffat tjejen på ett år snart, så vi kommer nog sitta där ett bra tag och snacka. Nej, nu blir det kläder sen frukost. Vi hör sen gott folk, Peace out! ♥

Jag och jullan för ett par år sen, haha.

And some great music..


När sanningen väl kommer fram...

Jag har ett allvarligt problem har jag märkt. Jag är så sjukt jävla mörkrädd. Jag kan absolut inte sova om det är mörkt i rummet ( inte när jag sover själv iallafall ). Jag kan inte heller somna om ljuset är tänt, för då blir jag pigg igen. Jag blir som ett litet barn när det blir natt. Tror att det är spöken under sängen och i min garderob. Blir misstänksam för varje ljud jag lyckas höra osv..


Jag behöver väl helt enkelt en partner för att kunna somna tryggt och orädd.
Ställer du upp?

Kiss me baby and i can fall asleep..


Måndag.

Idag har jag varit ute hos systra min och tagit det lugnt. Sötnosan bjöd oss alla på kina-mat, mys. När jag åkte hem igen tog jag med mig min systerdotter, Felicia. Ska bli så mysigt att sova med min prinsessa!

Jag hade nyss en ansiktsmask, då vi förde en liten konversation, jag och felicia ( 3 år ) :

Felicia: Varför klär du ut dig sådär med smink? Jag bara skriker och blir rädd.

Jag: Men man blir ju fin då!

Felicia: Jag tycker du är ful nu, ta bort det! Annars slänger jag ut din mobil på vägen.

Hahaha. ♥


Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag! Peace out.


24 december

När jag var liten älskade jag verkligen julafton. "Det gör väl alla barn" tänker ni säkert, men jag avgudade verkligen julen. Jag köpte julklappar redan i april/maj och julpyntade i september. Jullåtarna spelades i princip året runt och listan över vad jag skulle ge familjen skrevs säkert redan i januari. Jag brydde mig faktiskt inte så mycket om vad jag själv fick i julklapp, utan det jag tyckte var mest spännande var att se mammas eller min systers min när dom öppnade sina julklappar från mig på julaftons morgon. Det var deras glada humör och stämningen som gjorde att jag längtade som en tok efter julafton. Inte julklapparna, som de flesta andra längtade efter.

Idag fick jag nått konstigt sug efter julen igen, precis som jag alltid hade när jag var liten. Jag har nyss gjort tomtegröt och en kopp jul-te, african rooibos.. Det smakar verkligen julafton.

Såååå mysigt!!



Varför alltid dessa spår?

Gårdagen var helt okej. Roligt till en början men den spårade det ut totalt, som alltid. Pengar, mobiler m.m blev snodda och knytnävar åkte fram. Så sjukt jävla onödigt! Jag blir så arg.


Till en början så satt jag och frida hemma hos mig och spelade fia med hutt. Riktigt trevligt faktiskt. Efter nån timme gick vi hem till T och var kvar där resten av kvällen.



En vecka kvar!!!

Har precis marinerat en bit kycklingfilé, som ligger inne i kylskåpet och drar sig. Till de så blir det pommes, tzatsiki och sallad. Yummie! Synd att det är så tråkigt att äta själv bara. Jag vill flytta ihop och laga mat till två personer istället för bara till mig själv. Mysipysi det skulle vara..




Jag, kock? Knappast...

Morgonen började men en aningens panik. Jag hade varken diskat eller varit ute med soporna som stog kvar sen igår. Så det var det första jag tog itu med. Sen blev det frukost och en hel del läsning ute på gården i två timmar. Slängde på mig bikinin och solade till läsningen, helt själv. Rätt skönt faktiskt! Äntligen har sommarvärmen kommit tillbaka!


Inom en timme så befinner jag mig i Himeta. Ska förmodligen sova kvar där också. Äntligen får jag träffa min mamma! Som lagar maten åt mig, städar mitt rum och tar hand om disken. Jag har märkt att det inte riktigt är min grej att sköta sådant själv. Nyligen när jag skulle laga mat gick brand-alarmet nästan igång pga all rök som kom från det brända smöret i stekpannan. Ketchup-flaskan sprängdes och jag fick kylskåpsdörren rakt i ögat.. I samma stund ramlar matvaror ut ur kylskåpet och pyttipannan flyger över hela köket. Och ja, jag ska bli kock?!

Hämtmat som Mcdonalds är nog mer min grej. Inte konstigt att det går åt över 1000kr i månaden på bara Mcdonalds när jag beter mig som en parkinsons-smittad krabat i köket..


Rädd tjej, söker hjälp?

Det blev inte Himeta för min del. Jag har spenderat mina två senaste dygn tillsammans med myten slash legenden istället. Min kära ( dock korkade ) vän Simona. But hey, hon är nice ändå.

Jag måste faktiskt erkänna att jag trivs mycket bättre när min älskade mamma är här hemma. Så mörkt och läskigt att vara alldeles själv. Kom hem nu mamma! Jag är liten & rädd.


Next week

Idag ska jag fortsätta ta det lugnt, precis som den resterande veckan. Just nu sitter jag med en aloevera ansiktsmask och ska precis lägga mig i sängen för att fortsätta läsa min underbara bok. I eftermiddag åker jag förmodligen ut till Himeta och stannar kvar där ett par dagar. Om inget annat dyker upp förstås. Men det tvivlar jag rätt starkt på.


Nästa vecka åker jag!
Ha det sålänge! Ciao.




black tower

Nu ska jag cykla hem till Tanne och dricka vin tillsammans med mina underbara vänner! :-)
Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha. Puss!

summerfeelings

Är det bara jag som blir sjukt partysugen, av denna underbara sommarlåt?
Jag får sommarkänslor i hela kroppen när musiken snuddar mina öron.



23 juli

Nu är resan till Norge ombokad för andra gången. Förhoppningsvis den sista också!
Imorgon är det två veckor kvar tills jag drar. Kommer bli underbart.


En av sakerna jag köpte (fick av mami) idag var en parfym. Nazelie Colorful, den går egentligen inte få tag på i Sverige. Så jag blev överlycklig! Det kommer nog Robin också vara, när vi träffas igen. Det var nämligen parfymen jag hade när vi träffades för första gången under våren -07.


Nu ska jag ut på ballkongen, innan jag går och lägger mig för natten.
På fredag åker jag till Borlänge och stannar kvar där tills på söndag! 
Uppdatering kommer säkerligen.


Puss, Jonna.

åttonde juli.

Mina dagar går segare än snigelfart just nu, känns det som. Den orsaken har två anledningar, anledning ett är att jag har ingenting att göra om dagarna eftersom att vädret är så kasst. Anledning två är att jag går och längtar efter killen så otroligt mycket, så allt går så mycket långsammare.. Idag ska jag iallafall åka till Västerås med mamma och min syster. Alltid något.


Ikväll vill jag gå ut och gå och sen vill jag äta godis.
Någon som har lust att dra fram paraflaxet ur garderoben och följa med?



-

Det finns en fråga, som har funnit i mitt huvud sen jag vaknade imorse..
- Hur kan man sakna någon så att det gör ont, när man träffade personen senast dagen innan?

:)

fiskat är vad jag har gjort idag..







<3

Hela lördagen var perfekt. Jag och R åkte hem till J där vi blev bjudna på grillat.
Fläskfilé med strips och tzatsiki. Bästa sällskapet och vin bjöds det också på.
Kvällen kunde absolut inte ha slutat bättre. ♥

Nu är det bara en vecka och sex dagar kvar tills vi ses igen!
Jeg mangler deg allerede.


mysig fredagskväll.

Nu ska jag åka in till min älskade syster i Himeta, för att tillbringa resten av natten där.
Alla ska dricka men jag vill bara ligga hemma och mysa med mina älsklingar.

moster's älsklingar

Hoppas på morgondagen...  ♥

Haha.

En dvärg satt i bastun på simhallen när en JÄTTELIK man kom in. Denna var utrustad med en jätteslang och dvärgen satt bara och gapade.

Mannen tyckte att situationen var något pinsamt och tänkte att han borde presentera sig. Sagt och gjort, han stegar fram mot dvärgen och presenterar sig:

- Turner Brown.,

Dvärgen svimmar på fläcken! Mannen blev orolig, stänkte lite vatten i ansiktet på dvärgen som snart kvicknade till.

- Vad hände? sa mannen. Efter att jag sagt mitt namn, Turner Brown, så svimmade du!

- Turner Brown? sa dvärgen. Jaha, jag tyckte att du sa Turn Around.


juni juli augusti

Rätt tråkig och dålig uppdatering, jo jag vet. Men det är mycket som händer runt om mig just nu. Ikväll är det powermeet i Västerås, men jag ska inte åka dit. Jag hatar Västerås. Nu ska jag ut med min syster en snabbis, puss.

P.s! Fiskbullar i dillsås och potatis är grejer det.

uteliggare för en natt

Fyfan vilken sjuk dag.. Började med en spontantripp till Stockholm med Michan och sen till Västerås på kvällen. Jag kom precis innanför dörren och klockan är 07.10. Jag har inte sovit mer än en timme på centralstaionen i Västerås som öppnade 04.15. Nu vet jag hur det känns att vara en hungrig uteliggare. Godnatt!

RSS 2.0